Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ: "ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΤΟ ALL INCLUSIVE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΜΑΤΙ"

Γερμανία: Ζήτησαν αποζημίωση γιατί τους «κατέστρεψαν τις διακοπές»


diakopes
Στα δικαστήρια κατέφυγε ένα ζευγάρι Γερμανών από το Ανόβερο ζητώντας αποζημίωση από το τουριστικό γραφείο που οργάνωσε ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία.
Το ζευγάρι, όμως, μόνο ευχαριστημένο δεν έμεινε αφού βρήκε τους πιο… απίθανους λόγους για να καταθέσει μήνυση. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στο πέντε αστέρων «Angora Beach Resort Hotel» στην τουρκική πόλη της «Doğanbey» στις ακτές του Αιγαίου, και οι δύο Γερμανοί τόνισαν πως οι διακοπές τους ήταν σκέτη καταστροφή.
Κυριότερος λόγος ήταν ότι δίπλα στο ξενοδοχείο βρισκόταν τζαμί και λόγω της οχλαγωγίας δεν μπορούσαν να ξεκουραστούν ή να κοιμηθούν.
Το ζευγάρι όμως έκανε και άλλη καταγγελία, λέγοντας ότι περιβραχιόνιο των καθισμάτων έλειπε από τη θέση τους στην πτήση προς την Τουρκία, και ότι ακόμα έπρεπε να «υπομείνει» μια ανώμαλη προσγείωση στο ταξίδι της επιστροφής τους. Για όλα αυτά, ζητούσε να τους επιστραφούν τα μισά από τα 3.200 δολάρια που έδωσαν για το «all-inclusive» πακέτο διακοπών τους.
Το δικαστήριο όμως απέρριψε την αγωγή τους λέγοντας ότι ο ταξιδιωτικός πράκτορας δεν ήταν υπαίτιος για ό,τι τους συνέβη. Ο δικαστής είπε ότι δε θα έπρεπε να έχουν εκπλαγεί με τα συγκεκριμένα ακούσματα των προσευχών  αφού το το ξενοδοχείο τους ήταν στο κέντρο της πόλης, όπου και υπάρχουν αρκετά τζαμιά. Επίσης απέρριψε και τις υπόλοιπες καταγγελίες δηλώνοντας ότι ήταν λογικό να υπάρχουν «μεμονωμένες περιπτώσεις κενών αέρος» κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου