Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Το all inclusive δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε»! "ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΟΠΑΔΙΑΣΤΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ"!



Σε κατάσταση απόγνωσης βρίσκονται οι εστιάτορες, αφού κόσμος μπορεί να υπάρχει στο νησί, ωστόσο οι τουρίστες είναι εγκλωβισμένοι μέσα στα ξενοδοχεία και βγαίνουν μόνο για μια τυπική βόλτα.


Αυτό, εξάλλου, επιβεβαίωσε στην εφημερίδα μας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων Τσιλιβί, Νίκος Μποζίκης, ο οποίος κατακεραύνωσε όσους διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

«Η γενική και αντικειμενική διαπίστωση είναι ότι δεν βλέπουμε βελτίωση, ούτε την περίφημη τουριστική ανάκαμψη,
σε ποιότητα και σε ποσότητα, που τόσο διατυμπάνιζαν κάποιοι” τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε “ακούμε για γεμάτα ξενοδοχεία, για πλήθος τουριστών που επιλέγουν την Ελλάδα και ειδικά τη Ζάκυνθο, για άνοδο των δεικτών σε κάθε τομέα, για εξασφαλισμένες καλύτερες ημέρες στην τουριστική αγορά και διάφορα τέτοια. Η πραγματικότητα, όμως, μας προσγειώνει απότομα”.

Αναφορικά με τη σκληρή, όπως την χαρακτήρισε, πραγματικότητα του “all inclusive, που βιώνουν οι επιχειρηματίες της Ζακύνθου επεσήμανε πως “βιώνουμε εικόνες τουριστών που βγαίνουν μόνο για βόλτα, όχι να φάνε ή να ψωνίσουν στα καταστήματα, τουριστών που τους οδηγούν κοπαδιαστά σε επιλεγμένους χώρους διασκέδασης τόνισε ο κ. Μποζίκης.

πηγή: ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ionianpress.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου