Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ (παθών): 20% η "μίζα" των "ξεναγών"-συνοδών... ("Μετράνε κεφάλια με τις στάμπες στο πέτο...)

Τι γίνεται με τον κατευθυνόμενο Τουρισμό;
Δεν μας φθάνει που η ποιότητα (σε οικονομικό επίπεδο και όχι μόνο) των Τουριστών είναι η χειρότερη όλων των εποχών. Που είναι "κλεισμένοι" στα all in kai δεν βγαίνουν έξω από τα ξενοδοχεία με αποτέλεσμα να υπάρχει απόγνωση και απελπησία σε όλους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων οι οποίοι  δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα λειτουργικά τους έξοδα, εχουμε και τους "ξεναγούς" - συνοδούς, οι οποίοι οδηγούν , έστω και αυτους τους ολίγους που θέλουν να ψωνίσουν σε συγκεκριμένα μαγαζιά με το αζημίωτο!

Καθώς έχουν συνάψει προφορική συμφωνία μαζί τους απαιτώντας κατά μέσον όρο το 20% επι του ποσού της καθε πώλησης!!
Δείτε για παράδειγμα τι γίνεται με τις ταβέρνες,τις καφετέριες, τα μπαράκια,τα χρυσοχοΐα τα ρολογάδικα, όπως και το μεγάλο πάρτυ που γινεται με τα γουναράδικα. Εξάλλου και στα περιοδικά τα οποία εκδίδουν για τους Ρώσους τουρίστες αν ρίξετε μια ματιά, φαίνεται ολοκάθαρα προς τα ΠΟΥ τους κατευθύνουν!!
Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στη Νίσυρο. Γνωρίζετε ότι έχουν στάμπες στο πέτο, ώστε να τους αναγνωρίζουν και να παίρνουν οι "ξεναγοί"- συνοδοί τη μίζα τους!!
Για ρωτήστε τις ταβέρνες και τα λιγοστά μαγαζια της Νισύρου, πως, μετρούν καφάλια για να δώσουν το 20% σε αυτούς που τους κατευθύνουν.
Αλήθεια πως ελέγχονται όλοι αυτοί που δεν δηλώνουν τίποτα και το Ελληνικό κράτος χάνει τόσα από όλο αυτό το αλισβερίσι και το μαύρο χρήμα ;;
Μήπως είναι ώρα η πολιτεία να προστατέψει το ελεύθερο εμπόριο και τα συμφέροντα του Ελληνικού κράτους;;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ  (παθών)
picture_9998577  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΞΕΝΑΓΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. "REP" ΣΥΝΟΔΟΣ (ΝΕΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ) ΗΤΑΝ Ο "ΞΕΝΑΓΟΣ" ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΩ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ....


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου