Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΡΟΔΟΣ: Ψάχνουν να βρουν επιβάτη πλοίου που έπεσε στη θάλασσα, κάπου ανάμεσα Φάνες με Κάμειρο!


Kamiros Skala5Παρά το γεγονός ότι ένας άνθρωπος έπεσε (;) στην θάλασσα,  εν τούτοις είναι άξιο απορίας πώς είναι δυνατόν το αρμόδιο υπουργείο να μην αποστέλλει κάποιο δελτίο να ενημερώνονται τα Μέσα Ενημέρωσης προκειμένου να βοηθήσουν με τον τρόπο αυτό στην ανεύρεσή του!
 Συγκεκριμένα:

Σύμφωνα, με όσα έγιναν γνωστά αλλά και ύστερα από σχετικό δημοσίευμα του http://rodosalarm.gr/, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου στη θαλάσσια περιοχή από τις Φάνες μέχρι την Καμειρόσκαλα πραγματοποιούνται. Στις έρευνες που ξεκίνησαν από τις 9,15΄, σήμερα Τρίτη, παίρνουν μέρος το οχηματαγωγό «Πρέβελης» που απέπλευσε από το λιμάνι της Ρόδου στις 8:30 μ.μ. εκτελώντας το δρομολόγιο προς Κάρπαθο, Κάσο, Σητεία, Ηράκλειο, καθώς επίσης σκάφη του λιμενικού και ελικόπτερο.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Rodosalarm, ο αγνοούμενος ήταν επιβάτης στο «Πρέβελης» και όπως φαίνεται έπεσε στη θάλασσα, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες – αν δηλαδή πρόκειται για ατύχημα ή ηθελημένη ενέργεια.
Περισσότερα στοιχεία για τον αγνοούμενο δεν έχουν γίνει γνωστά. Οι έρευνες γίνονται πιο έντονες και έχουν ειδοποιηθεί όλα τα παραπλέοντα σκάφη να συμμετάσχουν σ' αυτές. Δεν αποκλείεται να ζητηθούν ενισχύσεις από την Υπηρεσία Έρευνας και Διάσωσης για την αποστολή πρόσθετων εναέριων μέσων.

Αν, λοιπόν, κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το θέμα καλό θα είναι να ενημερώσει το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου