Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΚΡΗΤΗ: Έβαλαν ενημερωτικές ταμπέλες στη Χερσόνησο με... λάθος σχεδιάγραμμα! (pics)

Η τοποθέτηση των πινακίδων σε διαφορα σημεία του Δήμου Χερσονήσου έγινε με στόχο την ενημέρωση των τουριστών. Ταμπέλες που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οδηγούν στην... παραπληροφόρηση.
Την επισήμανση αυτή εντόπισε αναγνώστης του CretePlus.gr ο οποίος απέστειλε το σχετικό μήνυμα, τονίζοντας πως πρώτα από όλα απευθύνθηκε στις αρμόδιες Υπηρεσίες, χωρίς να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα...

"Πριν από δύο εβδομάδες είδαμε στους παραδοσιακούς οικισμούς Κουτουλουφάρι, Πισκοπιανό και Χερσόνησο να τοποθετεί ο Δήμος καινούργιες πινακίδες για την πληροφόρηση σε σημεία ενδιαφέροντος του κάθε οικισμού. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Η τοποθέτηση όμως σε κάποιες περιπτώσεις έγινε πάνω από τις παλαιότερες και σίγουρα πιο καλαίσθητες πινακίδες. Το χειρότερο όμως είναι ότι είναι λάθος το σχεδιάγραμμα. Αν δείτε προσεκτικά η καινούργια πινακίδα δείχνει το Πισκοπιανό προς τα αριστερά ενώ είναι προς τα δεξιά που μπορεί να το επιβεβαιώσει και το παλιό διάγραμμα.
tampela
Μετά από πολύ σκέψη κατάλαβα ότι η καινούργια ταμπέλα έπρεπε να μπει στην απέναντι μεριά του δρόμου πράγμα όμως που είναι αδύνατο καθώς υπάρχουν μαγαζιά και θα κλείσει τις προσόψεις. Το συγκεκριμένο λάθος είναι και στα 3 χωριά του Δήμου όπου και όλες οι πινακίδες έχουν τοποθετηθεί λάθος.
Το μεγάλο αυτό έργο βέβαια βλέπουμε ότι συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και έγινε σε συνεργασία με την 13 Ε.Β.Α. η οποία απορώ με ποια λογική επιτρέπει τόσο μεγάλες και άσχημες πινακίδες μέσα σε παραδοσιακούς οικισμούς.
Απευθύνθηκα στον δήμο αλλά αυτές τις ημέρες δεν λειτουργεί τίποτα όπως όλοι ξέρουμε", αναφέρει χρακτηριστικά ο κ. Γ.

creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου