Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΚΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Ιδιοκτήτης ταβέρνας παραμέλησε δεμένο γάιδαρο (παραλίγο να του κόψει το λαιμό το σχοινί) Αλλά συμμορφώθηκε...

Αυτος ο γαιδουρακος ανηκει σε ιδιοκτητη ταβερνας στην Κω..τον εχει δεμενο ενω ειναι σε περιφραγμενο χωρο και το σχοινι του εχει κοψει το λαιμο..
αρχικα τον ειδαντουριστες που τον πλησιασαν για να τον ταισουν και ειδαν την πληγη,το ειπαν στον ιδιοκτητη,οτι επρεπε να του βγαλει το σχοινι και να του περιποιηθει την πληγη κι εκεινος τους εδιωξε κακην κακως και τους ειπε οτι ειναι περιουσια του και θα τον κανει οτι θελει..
οι τουριστες τον κατηγγειλαν στην Φιλοζωικη Κω και κατεθεσαν τις φωτογραφιες..
δεν πρεπει ο κυριος αυτος να τιμωρηθει απο τον νομο και να του αφαιρεθει το ζωο;
Φωτογραφία
αφου πηραμε εντολη απο την αστυνομια,ο προεδρος της Ζ.Ο.Ε.Κ κι εγω πηγαμε να δουμε την κατασταση του γαιδουριου..20 μερες μετα την καταγγελια των τουριστων στην φιλοζωικη και μετα απο συσταση του συλλογου..ο ιδιοκτητης φροντισε την πληγη του ζωου,πηγε σε κτηνιατρο και του εβγαλε το σχοινι,παρηγγειλε μαλιστα και ειδικο δερματινο περιστομιο..εδειξε πολυ καλη προθεση και μαλιστα του εδωσα τηλεφωνο ιππιατρου για να ενημερωθει πως να τον φροντιζει σωστα..
ο κυριος θα ελεγχεται απο τον Συλλογο και δεν κατατεθηκε η μηνυση..


ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
aegeanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου