Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Τριήμερος γάμος χλιδής του Mr Coca Cola στην Πάτμο

Ένας μεγάλος και εντυπωσιακός γάμος αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Πάτμο. Το μελλόνυμφο ζευγάρι είναι ο Χάρης Δαυίδ, της Coca Cola 3E και η νύφη μία καθηγήτρια από το εξωτερικό, η Λάνα Ντιμπιέρ.

Ο Χάρης Δαυίδ ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με την επιχείρηση στην οποία είναι επικεφαλής ο πατέρας του, Γιώργος, εργαζόμενος στο εξωτερικό. Σπούδασε σε Ευρώπη και Αμερική και απασχολήθηκε αρχικά στον όμιλο στη Νιγηρία, ενώ σταδιακά ανέλαβε υψηλές θέσεις και διαχειρίστηκε διάφορες επαγελματικές δράσεις του ομίλου.
Είναι συλλέκτης έργων μοντέρνας τέχνης, είναι μέλος του μουσείου Γκουγκενχάιμ και δίνει το παρόν σε εκδηλώσεις και κοινωφελείς δράσεις.
Προσκεκλημένοι από το διεθνές τζετ σετ θα φθάσουν στο νησί με τα σκάφη τους ενώ ο γάμος αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακός και θα θυμίζει Μόντε Κάρλο και Σεν Τροπέ. Το μυστήριο μαζί με το γλέντι θα κρατήσουν τρεις μέρες, από τις 5 μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.
Ο γάμος θα γίνει στην Χώρα της Πάτμου, ενώ το γαμήλιο πάρτι στον οικισμό Αρκιοί, όπου διαμένουν μόλις 40 άνθρωποι. Mεγάλη εταιρεία τροφοδοσίας έχει αναλάβει τον μπουφέ. Στο μικρό λιμάνι θα στηθεί επίσης και μία ειδική εξέδρα, στην οποία θα τοποθετηθεί μία ολόκληρη ελιά που μεταφέρεται ειδικά για τη γιορτή.
Ο 48χρονος Χάρης Δαυίδ ανεβαίνει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ έχει ήδη δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, την Αύρα και τον Γιώργο.
Επίσης και η Λάνα Ντιμιέρ ανεβαίνει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Λάνα έκανε μαθήματα στην κόρη του Χάρη Δαυίδ, Αύρα και την προετοίμαζε για τις εξετάσεις της.
rodosinfonews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου