Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Αχαΐα:Φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διδαχέϊκα – Παρανάλωμα του πυρός οι εγκαταστάσεις ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΗΚΑΝ 4 ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

bipe fotia patratora2
Νεότερη Ενημέρωση: Ολική είναι η καταστροφή στις εγκαταστάσεις στο εργοστάσιο αναλύκλωσης οχημάτων στα Διδαχεΐκα Αχαΐας, από την φωτία που ξέσπασε στην περιοχή, ενώ στις φλόγες παραδόθηκαν και αυτοκίνητα.
Τραγικό θάνατο από τις πύρινες φλόγες βρήκαν και τέσσερα τετράποδα, που δεν μπόρεσαν να απομακρυνθούν από το χώρο καθώς ήταν δεμένα…!
bipe fotia patratora1
Νεότερη Ενημέρωση:  Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγία που εκδηλώθηκε νωρίτερα στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου ανακύκλωσης στην Βιομηχανική περιοχή της Πάτρας.
Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά,  καθώς υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονται εύφλεκτα υλικά.
Στο σημείο έχουν σπεύσει τρία υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έντεκα οχήμα και 30 πυροσβέστες.
bipe fotia patratora2
Πρώτη Ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διδαχέικα Αχαΐας.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ λόγω των εύφλεκτων υλικών στο εργοστάσιο η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η φωτιά είναι στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου, ενώ οι ισχυροί άνεμοι και τα εύφλεκτα υλικά δυσχεραίνουν το έργο κατάσβεσης.
patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου