Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Κρήτη: Κρίσιμη η κατάσταση των τραυματιών του οινοποιείου που τους έκαψε καυστική ποτάσα ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΛΙΝΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ!

pagni1Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου οι τέσσερις τραυματιες από το εργατικό ατύχημα στο οινοποιείο της ΕΑΣΗ στην Αυγενική, όταν λάστιχο “έσκασε” περιλούζοντάς τους με καυστική ποτάσα!

Ωστόσο οι δύο εκ των τεσσάρων φαίνεται πως παρουσιάζουν βελτίωση κι έτσι ο 48χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σήμερα, πιθανότατα, θα βγει από την Εντατική. Βελτίωση παρουσιάζει και ο 31χρονος που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ και πιθανώς δε θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων, κάτι που θα χρειαστούν όμως οι τρεις άλλοι/ Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 41χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ καθώς και ο 38χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.
Την ίδια στιγμή η διοίκηση των νοσοκομείων βρίσκεται σε εγρήγορση, από χθες, και αναζητά ελεύθερη κλίνη σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων, κάτι που ακόμη δεν έχει βρεθεί… Προς το παρόν η υποστήριξη που τους παρέχουν οι ΜΕΘ των δύο νοσοκομείων είναι ζωτικής σημασίας και επαρκέστατες, ωστόσο η φροντίδα σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των εκτεταμένων εγκαυμάτων που έχουν υποστεί.
cretalive.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΚΡΗΤΗ: Τους «έκαψε» καυστική ποτάσα – Τέσσερις στο νοσοκομείο (VIDEO)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου