Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τα βρόντηξαν και βγήκαν στους δρόμους 100 ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ Ροδίτες ξενοδοχοϋπάλληλοι - ΦΩΤΟΣ KAI VIDEOS ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥΣ


Ξέσπασαν σήμερα το πρωί 100 περίπου εργαζόμενοι μεγάλου συγκροτήματος στην περιοχή της Ιαλυσού όταν η διεύθυνση που τους χρωστάει από έναν έως δυόμιση μισθούς έφθασε στο σημείο να τους καλέσει για να τους δώσει έναντι το… μυθικό ποσό των 35 ευρώ!


Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, απηυδισμένοι, τα χτύπησαν κάτω και αφού βγήκαν στον δρόμο παρατώντας την εργοδοσία σύξυλη, πήραν τα οχήματά τους, σχημάτισαν κοβόι και μαζί με το Εργατικό Κέντρο της Ρόδου και το Σωματείο των Ξενοδοχοϋπαλλήλων, έκαναν πορεία στους δρόμους του νησιού μας παραλύοντας την κυκλοφορία.

Σε ορισμένα σημεία μάλιστα ο κόσμος τους χειροκροτούσε και τους επαινούσε για την απόφασή τους να μην δεχθούν να συνεχίσουν να εργάζονται χωρίς να πληρώνονται.

Η πορεία, κατέληξε στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου όπου οι συνδικαλιστές και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΕΞΡ κ. Καμπουράκη να συνετίσει τα μέλη του και να φανούν εντάξει στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.


Δηλώσεις Σταμούλη στη "Ροδιακή"





Νέο βίντεο και φωτογραφίες απο τον ξεσηκωμό των απλήρωτων ξενοδοχοϋπαλλήλων στη Ρόδο






Παρακολουθήστε νέο βίντεο από τον σημερινό ξεσηκωμό των απλήρωτων ξενοδοχοϋπαλλήλων στη Ρόδο.

Τα πλάνα καταγράφηκαν κατά την άφιξη του προέδρου των Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη στα γραφεία της Ένωσης, εκεί όπου οι απλήρωτοι ξενοδοχοϋπάλληλοι βρίσκονταν για να διαδηλώσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την άφιξη του κ. Καμπουράκη το πλήθος "ξέσπασε" και άρχισε να φωνάζει συνθήματα.


rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου