Για να μην ξεμείνετε ποτέ πια...
H καστανή ζάχαρη είναι το συστατικό εκείνο που κάνει τα γλυκά λίγο πιο μαλακά, τα βοηθά να κρατούν την υγρασία τους, τα κάνει λίγο πιο... λαστιχωτά. Και όλοι έχουν βρεθεί κάποια στιγμή, την ώρα που ήδη έχουν σπάσει τα αβγά για να φτιάξουν τα αγαπημένα τους μπισκότα, αντιμέτωποι με το άδειο κουτί της καστανής ζάχαρης. Κανένα πρόβλημα. Η καστανή ζάχαρη φτιάχνεται και στο σπίτι.
Το μόνο που θα χρειαστεί κανείς για να φτιάξει τη δική του καστανή ζάχαρη είναι ένα φλιτζάνι λευκή ζάχαρη και μια κουταλιά της σούπας μελάσα. Και ένα μίξερ για να ενσωματωθεί το ένα υλικό στο άλλο γρηγορότερα και καλύτερα.
iefimerida.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου