Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Χανιά | Διάσωση έξι ναυαγών ανοιχτά της Παλαιόχωρας | Υπάρχουν και δύο νεκροί

limeniko_nightΜεγάλη επιχείρηση διάσωσης έξι ναυαγών στα ανοιχτά της νότιας Κρήτης και συγκεκριμένα περίπου 150 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του νησιού πραγματοποιήθηκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Τα έξι άτομα αγνώστου εθνικότητας προς το παρόν εντοπίσθηκαν από παραπλέοντα σκάφη, τα οποία τους περισυνέλεξαν και που με τη σειρά τους ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Χανίων.
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση παραλαβής τους με ελικόπτερο SUPER PUMA. Οι έξι ναυαγοί τέσσερις άνδρες , μια γυναίκα και ένα νήπιο, παρελήφθησαν από το στρατιωτικό ελικόπτερο και μεταφέρθηκαν για προληπτικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία ενώ μένει να διαπιστωθεί η εθνικότητα τους και το πώς βρέθηκαν στη θάλασσα.
Δυστυχώς όμως και σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, από τις δυνάμεις που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης βρέθηκαν και δύο νεκρά άτομα τα οποία πάντως δεν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων. Οι ίδιες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για ένα παιδί και ένα ηλικιωμένο.
 zarpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου