Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έσφαξε στη μέση του δρόμου τον υποτιθέμενο εραστή της γυναίκας του [εικόνες]


Ένας άνδρας από την Κίνα που ζήλευε αρρωστημένα την σύζυγο του και πίστευε ότι τον απατούσε, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν αθώο άνδρα

Ο 39χρονος Κιν Χαν πίστευε πως η 33χρονη γυναίκα του είχε σχέση με έναν συνάδελφο της και έτσι αποφάσισε να πάει στο γραφείο όπου εργαζόταν για να τον αντιμετωπίσει. Ο 39χρονος δράστης είχε στήσει καρτέρι στο θύμα.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα του εμφανίστηκε μαζί με τον συνάδελφο της και οι δυο τους περπατούσαν στο δρόμο για να πάνε στα αυτοκίνητα τους. Τότε ο Κιν Χαν εξαγριώθηκε και επιτέθηκε στον άνδρα μαχαιρώνοντας τον δεκάδες φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει στη μέση του δρόμου.

Οι περαστικοί έπαθαν σοκ από το αποτρόπαιο θέαμα καθώς ο νεκρός βρισκόταν μέσα στο δρόμο, ο δράστης ήταν γεμάτος αίματα και η γυναίκα έκλαιγε και ούρλιαζε. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και τους τελευταίους μήνες τσακώνονταν συχνά. Ο δράστης αποφάσισε να πάει στο γραφείο της συζύγου του μετά από έναν άγριο καβγά προκειμένου να αποδείξει ότι τον απατάει.

Μόλις είδε ότι ο Ζάο έφευγε με την γυναίκα του από το κτήριο πείστηκε και έτσι επιτέθηκε στον άνδρα, αρχικά λεκτικά ουρλιάζοντας πως έχει σχέση με την γυναίκα του. Το θύμα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει όπως και η γυναίκα του αλλά τα λόγια τους δεν είχαν καμία σημασία για τον αρρωστημένα ζηλιάρη σύζυγο.

Μόλις ο Ζάο γύρισε την πλάτη του για να φύγει, ο δράστης του επιτέθηκε και τον έσφαξε μέσα στη μέση του δρόμου. Η 33χρονη ούρλιαζε και έκλαιγε ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες των παρευρισκομένων έλεγε στον άνδρα της: «και εγώ τι θα κάνω τώρα;». Ο δράστης της απάντησε: «να προσέχεις τα παιδιά μας, το φταίξιμο είναι δικό μου».


 
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου