Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Κρήτη μία από τις καλύτερες παραλίες… γυμνιστών! (pic)

Η  παραλία «Φυλακή», που βρίσκεται 75 χιλιόμετρα νότια των Χανίων, στην Κρήτη συγκαταλέγεται ,σύμφωνα με αφιέρωμα  της Huffington Post, σε μία από τις οκτώ καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ευρώπη.
Επίσης στην «πικάντικη» λίστα βρίσκεται και η παραλία «Paradise Beach», γνωστή για τα δημοφιλή πάρτι της και όχι μόνο, στο «Νησί των Ανέμων».

Παραλία «Φυλακή», στην Κρήτη
Η Huffington Post αναφέρει ότι η Κρήτη είναι έτσι κι αλλιώς γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, αλλά η «Φυλακή» είναι ένα θέρετρο γυμνιστών από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και ένα σνακ μπαρ, καλωσορίζει γυμνιστές από κάθε γωνιά της γης.
gymno1
Η παραλία θεωρείται απομονωμένη και η πρόσβαση από τα Χανιά είναι δυνατή με λεωφορείο μέχρι τη Χώρα Σφακίων, καθώς και με ιδιωτικό ή νοικιασμένο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα και μέχρι τη Χώρα Σφακίων.

Η πρόσβαση από τη Χώρα Σφακίων εξασφαλίζεται με αυτοκίνητο, μόνο μέσα σε λίγα λεπτά και βέβαια, μπορεί κανείς να την επισκεφθεί και πεζός.
Paradise Beach στη Μύκονο
Πασίγνωστη παραλία σε τουρίστες και ντόπιους, σε διασημότητες και σε «κοινούς θνητούς». Τόπλες ή εντελώς γυμνοί, όλοι είναι καλοδεχούμενοι να κολυμπήσουν και να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί στα φημισμένα μπαρ της μυκονιάτικης παραλίας!
creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου